Nintendo: Xbox One ve Sony PS4 Arasında Fark Yok!

Nintendo Kuzey Amerika İcra Kurulu Başkanı Reggie Fils-Aime, Microsoft Xbox One ve Sony PS4’ün farkına yönelik soruları ilginç bir dille yanıtladı.

Nintendo Kuzey Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime, Xbox One’ın veya Sony PS4’ün kendi konsollarıyla karşılaştırıldığında hiçbir ekstra sunmadığını savundu.

Reggie Fils-Aime , Nintendo’nun daima kendine özel oyunlar ürettiğini, oysaki Microsoft Xbox One ve Sony Ps4 ikilisinin sürekli birbirini kopyaladığını iddia etti.

Reggie Fils-Aime, “Açıkça konuşmak gerekirse Call of Duty serisine bayılıyorum. Gişe canavarı tüm çoklu platform oyunlarının da kaliteli olduğunu düşünüyorum.”

“Ama hadi gelin açık konuşalım. Xbox One ve PS4 oyunları arasında ne fark görüyorsunuz? Bu oyunlarda kullanıcıya özel ne var? Xbox One ve Sony Ps4’ün oyunları birbirinin karbon kopyası değil mi?” açıklamasında bulundu.

“Onlarda Mario yok. Onlarda Zelda da yok. Onlarda, Nintendo’nun sunabileceği hiçbir kişisel keyif yok. Xbox One ve Sony PS4 arasında tasarım hariç fark da yok” diyerek sözlerine son verdi.

Samsung Galaxy Alpha İnceleme