Nintendo Switch Joy-Con’ları yeni rengine kavuştu

Nintendo Switch Joy Con sarı renk

Twitter’dan yapılan açıklamaya göre Nintendo Switch Joy-Con’ları yeni rengine kavuştu. Yeni ürünler, 16 Haziran’da satışa sunuluyor.

Nintendo’nun son konsolu Switch, gri ve kırmızı-mavi renk seçeneklerine sahip. Ancak bu renklerden hoşlanmıyor ya da özellikle sarıyı seviyorsanız, artık bir alternatifiniz daha var. Zira, Nintendo Switch Joy-Con‘ları yeni rengine kavuştu.

Nintendo, Twitter’den sarı renkli Joy-Con ve Joy-Con kayışının, 16 Haziran’da satışa çıkacağını duyurdu. Bu tarihin Switch için çıkacak Arms oyunun da çıkış tarihi olduğu belirtildi. Yeni renkteki ürünlerin fiyatları ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak Joy-Con kontolörlerinin, standart renklerle aynı standartta olması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Switch’lerine renk katmak isteyenler için resmi olmayan bir destek duyurulmuştu. Colorware adlı site, Ninteno Switch’i kullanıcıların isteğine göre boyuyordu. Detaylar için tıklayın.

Kreatif bir kullanıcı, Nintendo Switch için efsane konsol N64‘ü yuva yapmıştı. Bu özel çalışmanın nasıl göründüğüne bakmak için tıklayın.

Minecraft aşıkları, artık oyunu Switch üzerinde oynayabileceksiniz. Nintendo Switch için Minecraft çıkış tarihi belli oldu. Bu haberin detayları için tıklayın.

Yelp, robotlarla sipariş teslimini test ediyor