Nintendo eShop kütüphanesi güncellendi

Nintendo

Nintendo dijital mağazasına yeni oyun ve demolar ekledi. İşte Nintendo eShop kütüphanesi için yeni oyun ve demolar yayınladı. İşte detaylar.

Nintendo’nun dijital mağaza tarafında Sony ve Microsoft kadar başarılı olmadığını biliyoruz. Hatta Nintendo’nun dijital mağazasını açmakta da çok geç kaldığını söyleyebiliriz. Buna rağmen Switch sayesinde eShop’ta işler gayet iyi gidiyor.

Nintendo eShop ismini verdiği mağazasını her ay 1 ya da 2 kez güncelliyor. Bu güncelleme ile mağazaya yeni indie tarzı oyunlar ve demolar ekleniyor. Nitekim geçtiğimiz gün yapılan güncelleme ile mağazaya yeni oyun ve demolar eklendi. Dilerseniz yeni eklenen oyun ve demolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Nintendo eShop kütüphanesi güncellendi

Oyun:

BEAUTIFUL DESOLATION
King of Seas
Maneater
Port Royale 4
Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster
SUPER BOMBERMAN R ONLINE
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Demo:

Astalon: Tears of the Earth
Disgaea 6: Defiance of Destiny
Lost Lands: Ice Spell
Ön Sipariş:
Legend of Mana
Disgaea 6: Defiance of Destiny

Şunu da dip not olarak belirtelim. Hala eShop’ta TL desteği yok. Peki bu ne demek? Yani oyunları euro ya da dolar üzerinden satın alıyorsunuz. Dolayısıyla kur hergün değiştiği için oyun fiyatları da az buçuk değişiyor.

Belki önümüzdeki süreçte Nintendo eShop’u Türkiye’de de resmi olarak kullanıma sunar. Zira ülkemizdeki Switch kullanıcısı hızla artıyor.

Nintendo Switch fiyatı düşüyor