Nier: Automata satışları 1 milyonu geçti

nier

Square Enix’ten yapılan açıklamaya göre çıkışının üzerinden 1 ay geçmeden Nier: Automata satışları 1 milyonu geçti.

Square Enix’in son Aksiyon RPG oyunu Nier: Automata, Playstation 4 ve PC için çıkışının üzerinden 1 ay geçmeden 1 milyon satış rakamını geçti. İşte Nier: Automata satışları 1 milyonu geçti haberi detayları.

Japon dağımtıcı Square Enix, Platinum Games’in geliştirdiği Nier: Automata’nın fiziksel ve dijital satışlar bazında 1 milyon satış rakamını geçtiğini belirtti. Ancak hangi platformda hangi rakama ulaştığını belirtmedi.

Oyunun başarılı giden tek yönü, satış rakamları değil. Yapım özellikle PS4 platformunda aldığı yüksek notlarla adından söz ettirmişti. Oyunun puanlarının 82 ile 90 arasında gezdiğini belirtelim. Bu bağlamda Square Enix ve Platinum Games‘in çok başarılı bir yapıma imza attığını söylemek yanlış olmaz. Eğer oyunu daha önce oynamadıysanız ve satın almadan önce denemek istiyorsanız Playstation Store’da demosunun mevcut olduğunu hatırlatalım.

Bu arada Platinum Games, Xbox One ve PC için yayınlayacağı Aksiyon RPG türündeki Scalebound oyununu geliştiriyordu. Ancak oyun Microsoft tarafından ertelenmişti. Xbox’ın başındaki isim Phill Spencer, oyunun ertelenmesinin Xbox oyuncuları için daha iyi olduğunu söylemişti.

Blizzard, Overwatch hilecisine karşı açtığı davayı kazandı