Nexus Sailfish böyle görünecek! – Video

htc nexus sailfish

HTC Nexus Sailfish modelinin nasıl göründüğünü merak edenleri haberimize davet ediyoruz. Google’ın yeni telefonu işte böyle görünecek!

Google bu yıl yine iki farklı Nexus modeli duyurmaya hazırlanıyor. Her iki telefon da HTC tarafından üretilecek. Cihazlardan bir tanesi Nexus Sailfish, diğeri ise Nexus Marlin olarak biliniyor. Ancak bu isimlendirmeler cihazların kod adları.

HTC Nexus Sailfish nasıl görünecek?

YouTube’da ortaya çıkan bir video, beklenen yeni modelin nasıl görüneceğine ilişkin tüm söylentileri tek bir noktada topluyor. Basına sızan görseller ve iddiaların birleşiminden oluşan bir tasarımla karşımıza çıkan Nexus Sailfish modelinin dikkat çekici özellikleri de vurgulanıyor.

Eğer iddialar doğruysa, HTC Nexus Sailfish modelinde 5 inç büyüklükte 1080 x 1920 piksel çözünürlük sunan bir ekran yer alacak. Qualcomm Snapdragon 820 yongasıyla birlikte 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı da bekleniyor. 12 MP arka, 8 MP ön kamera ve 2770 mAh kapasiteli bataryayla gelecek olan model, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak. Cihazın siyah, gümüş ve altın sarısı renk seçenekleriyle duyulacağı tahmin ediliyor. Daha fazlası için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

HTC Nexus Sailfish modelinin tasarımını ve teknik özelliklerini beğendiniz mi? Cihaz hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

iPhone için en iyi ücretsiz klavye uygulamaları!