Nexus 5 Google Play’de Tükendi

nexus 54

Akıllı telefon piyasasında Motorola’dan sonra LG firmasıyla da iş yapan Google, beraber ürettikleri Nexus 5 modelinin tutmuş olmasından memnun. Bugün Nexus 5 modelinin 16 GB’lık versiyonu Google Play’da tükenmiş durumda.

Motorola’yı satın alan Google yalnızca Motorola üzerinden değil, başka yollardan da akıllı telefon piyasasının tozunu alıyor. Bu Google çok farklı bir şirket gerçekten. LG ile yaptığı Nexus 5 modelinde de başarı sağladı Google. LG teknolojisini de yabana atmamak gerekli. Geçenlerde yapılan testlerde LG Nexus 5 telefonu en iyi ve uzun ömürlü telefon olarak lense edilmişti. Google Play üzerinden satışı yapılan Nexus 5 modellerinden 16 GB’lık versiyon tükendi. Buradan bu telefonu talep etmek isteyenler, beklemek zorunda kalacaklar. Asıl merak edilen ise kaç tane telefonun satıldığı ama bir bilgi yok bu konuda.

nexus 5

Nexus 5 16 GB ve 32 GB olarak satışa sunuluyor. 32 GB kapasiteli Nexus 5 modellerinin satışı devam ediyor. Google Play üzerinden sipariş vermeyi düşünenler 400 dolarlık ek bir maliyeti de gözden çıkarmalılar. Google bu telefon için Android işletim sisteminin en yeni sürümünü kullanıyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip. 5.5 inç ekranı var. 2.26 GHz ile çok hızlı ve güzel bir çözünürlük sunuyor. Telefon tam anlamıyla harika diyebilirim….