Netflix yeni korku filmi ile rekor kırdı

Netflix yeni korku filmi ile rekor kırdı

Netflix son dönemlerde çok fazla yeni yapıma yatırım yaptı. En son yayınlanan korku filmi de ciddi rekorlar kırdı. İşte tüm detaylar.

Netflix parola paylaşımı gibi sebepler ile çok ciddi kayıplara uğradığı için şimdi yeni yapımlara yatırım yapmaya başladı. Fazlasıyla olumsuz yorum alan film izlenme rekorları kırdı. Avustralyalı aktris Sarah Snook yeni film ile izlenme rekorlarına erişti. 35 yaşındaki oyuncu, yeni psikolojik gerilim filmi Run Rabbit Run ile Netflix’in yayın listelerine hükmediyor. TV Blackbox’a göre film, sadece bir haftada 14,2 milyon saat izlenme ve 6 milyon izlenme elde etti. Avustralya’nın Netflix listelerinde 2. sıraya yükseldi ve dünya çapında 3. sıraya yükseldi.

Netflix yeni korku filmi ile rekor kırdı

Filmin özeti ise şu şekilde: “Doktor Sarah, sevgili kızı Mia’nın yedinci doğum gününe sürprizler hazırlıyor ancak işler birden çığrından çıkmaya başlıyor. Mia tuhaf davranmaya başlıyor ve ön kapılarının dışında bir tavşan beliriyor.  Mia’yı sevindiren ama Sarah’yı derinden endişelendiren gizemli bir doğum günü hediyesi. ” Olaylar buradan farklı bir yöne evrilmeye başlıyor ancak film fazlasıyla olumsuz eleştiri aldı, o derece ki izlenme rekorları kırması fazlasıyla şaşırtıcı bir detay oldu denebilir. Filmin başarısına rağmen Run Rabbit Run, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından vahşice eleştirildi. Netflix parola paylaşımı gibi sebepler ile ciddi kayıplar yaşadı ancak platform tüm bunları şimdi değiştirmeye çalışıyor desek yanlış olmaz.

Samsung, yeni katlanabilir telefonlarını 26 Temmuz’da tanıtacak