Netflix, Witcher için sürpriz bir teaser yayınladı

Netflix, Witcher için sürpriz bir teaser yayınladı

Anderzej Sapkowski’nin karanlık fantezi roman serisinin Netflix canlı aksiyon uyarlamasının bir ön filmi olan The Witcher: Blood Origin, 2022’de piyasaya çıkacak ve ilk fragmanı artık izleyebilirsiniz. İşte detaylar.

Netflix, sürpriz bir hamleyle The Witcher‘ın ikinci sezonunun bir parçası olarak gösteriden görüntüleri paylaştı. Fragman, post-credits sahnesi olarak sezonun son bölümüne eklenmiş. Fragman pek fazla hikaye ipucu sağlamıyor, ancak yine de hayranları heyecanlandırdı çünkü, masalın kahramanlarından birine ışık tutuyor. Blood Origin, Witcher evreninde insanların, elflerin ve canavarların hepsinin serinin fantezi dünyasında yaşamaya geldiği an olan Conjunction of the Spheres’e odaklanacak.

Blood Origin, canlı aksiyon uyarlamasının ilk sezonunun başarısının ardından Netflix’in yapım aşamasında olan Witcher ile ilgili birkaç projeden sadece biri. Şirket yakın zamanda, ikinci bir animasyon filmi ve bir çocuk ve aile dizisine ek olarak, gösterinin üçüncü sezonuna yeşil ışık yaktı.

Netflix, Witcher için sürpriz bir teaser yayınladı

The Witcher dizisi Netflix’in en popüler yapımları arasında yer alıyor. Yayınlandığı ilk zamandan beri ilgileri üstüne toplayan dizi ikinci sezonuyla da hayranları mest edecek. Oyundan uyarlanan dizinin hayranları senaryoda orijinal hikayeye sadık kalınmasını takdir etmişti. Dizi o kadar beğeni topladı ki yayın akışı platformu The Witcher için bir de animasyon serisi çıkarttı. Hayranlar ikinci sezonu beklerken oyalanmalarını sağlayan animasyon da ilgi topladı.

Sony yeni akıllı telefon kamera sensörü ile dikkat çekecek