Netflix Pokemon dizisi geliyor! İşte detaylar

Netflix Pokemon dizisi geliyor! İşte detaylar

90’lı yılların en sevilen animelerinden Pokemon Netflix platformuna dizi olarak geri dönüyor. Kısa süre önce Pokemon Go oyunuyla nostalji imkanı sağlayan seri şimdi dizisiyle ekranlara geri dönecek. İşte detaylar.

Pokemon ilk olarak 1996 yılında yayınlanmaya başlamıştı. O zamandan beri yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan dünyaca ünlü anime hiç unutulmadı. Animenin en ünlü karakterlerinden Pikachu’nun çeşitli oyuncakları, telefon kılıfları gibi ürünler hala satılmakta. Şimdi Variety’den gelen bir rapora göre bu sevilen seri, Netflix ile ekranlara dizi olarak geri dönecek.

Netflix Pokemon dizisi geliyor! İşte detaylar

Bir başka sevilen dizi olan Lucifer’ın ortak dizi sorumlusu Joe Henderson yeni Pokemon serisini yazıp yönetici yapımcılığını üstlenecek. Kaynaklar ayrıca projenin 2019’da vizyona giren Ryan Reynolds ve Justice Smith’in başrollerini paylaştığı “Detective Pikachu” filmine benzer bir live-action dizisi olacağını söylüyor. Proje henüz başlangıç aşamasında olarak iddia edildiğinden henüz daha fazla detay bilinmiyor. Netflix tarafından da henüz resmi bir açıklama veya onay gelmedi. Netflix ayrıca, daha önce “Far Cry”, “Splinter Cell” ve “Terminator”a dayanan orijinal dizileri duyurarak son yıllarda animelere oldukça odaklanır hale geldi. Platform, yaklaşmakta olan “Cowboy Bebop” ve “One Piece” dizileri de dahil olmak üzere anime başlıklarının daha fazla diziye uyarlama planlarına devam ediyor. Anime klasiklerinden olan Death Note’da Netflix’te dizi olarak yayınlan ancak sevilmemişti.