Bioshock 10. yılını bu muhteşem figür ile kutluyor

BioShock Remastered 2

Sevilen seri Bioshock 10. yılını bu muhteşem figür ile kutluyor. 2K Games oyunun koleksiyoner sürümünü açıkladı.

Son zamanlarda yeni bir Bioshock oyunu görmesek de FPS ve RPG türünün harmanlandığı bu ihtişamlı seri her zaman konuşulmaya devam ediyor. İlk oyunu ile 2007‘de karşımıza çıkan seri, geçtiğimiz günlerde 10 yaşına bastı. Oyunun dağıtımcısı 2K Games ise yaptığı açıklama ile serinin hayranlarını sevindirdi. Yapım için yeni bir paket geliyor ve Bioshock 10. yılını bu muhteşem figür ile kutluyor.

Açıklanan yeni koleksiyoner sürümü, üç oyunun ve oyunlar için çıkmış paketlerin yer aldığı Bioshock: The Collection’ı içeriyor. Oyunların 1080p çözünürlükle yeniden hazırlandığı belirtilmiş. Zaten bu sürümden daha önce çıkan Bioshock: The Collection’da bu kaliteyi görmüştük. Koleksiyoner sürümünün asıl dikkat çeken kısmı ise 11 inçlik statüsü. Serinin en bilinen karakterleri Big Daddy ve Little Sister‘in yer aldığı ve minik bir dioramaya da sahip olan bu statü oldukça sağlam görünüyor.

Bioshock 10. yılını bu muhteşem figür ile kutluyor

Statünün gerçekçiliği arttırmak için ışık, ses ve motorlu matkapa sahip olduğu da gelen bilgiler arasında. Bu özellikler statüye bir figür havası katıyor. Ancak eklemli olmadığını belirtelim. Ayrıca bu statü çıkmasından kısa bir süre sonunda tüm koleksiyoner sürümlerinin satılmasına neden olacak ve hızlıca tükenecektir diye düşünüyoruz. Zira koleksiyonerler için özellikle global fiyatı ile oldukça cazip bir ürüm konumunda.

Bioshock koleksiyoner sürümü 200 Dolar’dan satışa sunulacak. 14 Kasım’da Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak sürüm, 2K Mağazası ve Gamestop’a özel olacak. Fiyatı global olarak uygun olsa da ülkemiz için pek cazip olamayacağını belirtmek gerek. Ülkemizdeki koleksiyonerler bu ürünü Türkiye’ye getirmek isterse ceplerinden sağlam bir para çıkacak.