Neo QLED 8K : Oyun severlere odaklandı

Neo QLED 8K TV

Neo QLED 8K TV’lerin ve monitör serisinin yeni özellikleri, tüketicilerin yaşam tarzının önemli bir parçası haline gelen oyun unsurunda deneyimi bir üst seviyeye taşıyor.

Samsung’un Neo QLED teknolojisi, görüntü kalitesini tüm boyutlarıyla yeniden tanımlayarak görsel deneyimi üst düzeye taşıyor. Bu teknoloji, Auto HDR düzeltme, HDMI 2.1 çıkışları ve Freesync Premium Pro gibi üstün özelliklerle birleşerek 8K oyun deneyimini etkileyici bir forma getiriyor. 8K ekosisteminin hızla genişlemesi, oyun dünyasının en gelişmiş ve gerçekçi deneyimlerine kapı açıyor.

Neo QLED 8K TV

Neo QLED’in getirdiği kontrast ile her sahne daha canlı, daha derin ve daha etkileyici hale geliyor. Bu sayede oyun dünyasında deneyimlenilen her an, adeta gerçek dünyadaymış gibi hissettiriyor. Ayrıca, bu teknoloji sayesinde en gerçekçi NFT dijital sanat eserleri 8K kalitesiyle görüntülenip satın alınabiliyor. Sanat eserleri, yüksek çözünürlükteki ekranlar üzerinde etkileyici bir ayrıntı ve netlikle hayat buluyor.

Neo QLED 8K TV

Samsung Neo QLED, hem oyun tutkunlarına hem de sanatseverlere üst düzey bir ekran deneyimi sunuyor. Oyunlar en yüksek çözünürlükte ve akıcı bir şekilde oynanırken aynı zamanda sanat dünyasının kapıları da sonuna kadar aralanıyor. Bu teknoloji, görsel deneyimin sınırlarını zorlamak isteyen herkes için mükemmel bir seçenek sunuyor.

iPhone 15 Pro performans testinde rakiplerine fark attı