Need for Speed: Heat ön siparişe sunuldu!

Need for Speed: Heat

Merakla beklenen Need for Speed: Heat, bonusları ile ön siparişe sunuldu. Peki, oyunun ön sipariş bonusları neler ve fiyatı ne kadar?

Electronic Arts’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu NFS serisinin yeni oyunu NFS: Heat; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına 8 Kasım tarihinde gelecek. Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore ise NFS: Heat’i bonusları ile ön siparişe sundu. Oyun, 12 taksite kadar taksit imkanı sunan PlayStore’da; 360 TL’den satılacak. Peki, oyunu ön sipariş ile alanlar nelere sahip olacak?

NFS: Heat ile geri dönen EA’in efsane yarış serisi, gündüz yapılan yasal yarışlar oyunculara yeteneklerini test etme imkanı tanırken, gece yapılan tehlikeli sokak yarışlarında da büyük ödüllü yarışlar oyunseverleri bekliyor.

Red Dead Redemption Remaster PC’ye geliyor!

Ön sipariş veren oyunseverler K.S Edition Mitsubishi Lancer Evolution X’e de başlangıç arabası olarak sahip olabilecek. Need for Speed’in akıllı telefonlara özel geliştirilen uygulaması sayesinde oyunseverler şimdiden araçlarını diledikleri şekilde boyama imkanına da sahip oluyor.

Need for Speed: Heat