NBA 2K21 Demo yayınlandı! İndir!

NBA 2K21 Demo

NBA tutkunlarının merakla beklediği NBA 2K21 Demo bugün yayınlandı. Bakalım 2K bu yıl büyük bir sıçrama gerçekleştirmiş mi?

Basketbol oyunları konusunda EA’in NBA Live serisini oturtamamasından dolayı pazarda lider olan 2K Games, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu.NBA 2K20 ile çok tepki almıştı. Bu yıl yeni nesil oyun konsollarına geçiş aşamasında olduğu için büyük yenilik sunmayacağı düşünülen 2K Games, NBA 2K21 Demo ile bu.iddialara tokat gibi cevap verdi.

Nintendo Switch için yeni indie oyunlar duyuruldu!

PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanan demo sürümü ile 2K Games’in büyük çaplı yeniliklerin yaptığı ortaya çıktı. Özellikle top fiziği konusunda gerçeğe en yakın deneyim sunana 2K, bu yıl şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor. Oyun içi animasyonları ve grafikleri ile dikkat çeken oyun, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia için 4 Eylül 2020’de çıkacak.

PlayStation 5 ve Xbox Series X’in çıkış oyunları arasında yer alacak olan NBA 2K21, yeni nesile 2020’nin sonunda gelecek.

Oyunun demo sürümünde Milwaukee Bucks vs Los Angeles Clippers ve Tüm Zamanların en iyi Los Angeles Lakers vs Boston Celtics kadrosu, MyPLAYER oyuncu oluşturma ve antrenman modu yer alıyor. Ancak 2K Games, demo sürümü sadece 5 tam maç yama ile sınırlamış durumda. Yani oyunda 5 maçı tamamladıktan sonra demo sona eriyor.

Oyunun demo sürümün aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

PlayStation Store

Xbox Store

Nintendo eShop