NBA 2K18 demosu çıktı!

nba

2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K18 için hazırlanan demo nihayet oyun severlerin beğenisine sunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Basketbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk isim olan NBA 2K serisi yeni oyunuyla da ses getireceğe benziyor. 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K18, 19 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Eğer bu tarihten önce oyunu bir defa da olsa denemek istiyorsanız, elinizi biraz çabuk tutmanız gerekebilir. Zira oyunun demosu geçtiğimiz gün yayınlandı.

2K Sports, NBA 2K18 demosunu PlayStation Store ve Xbox Live Store üzerinden erişime sundu. Yaklaşık olarak 12GB’lık bir boyuta sahip olan demo, geçtiğimiz yıl NBA 2K17 için çıkarılan demo tarzıyla aynı çizgide. 2K Sports’un The Prelude demo olarak adlandırdığı bu sürümde, kendi oyuncunuzu yaratarak draft edilmeden önceki üniversite maçlarına katılıyorsunuz. Eğer oyunu beğenip satın almaya karar verirseniz, demodaki verileriniz tam sürüme aktarılıyor.

Yani kısacası NBA 2K18 için yayınlanan demoda herhangi bir NBA takımı bulunmuyor. Burada 2K Sports’un temel mantalitesi, oyunun oynanış dinamikleri ve grafiklerini tanıtmak yönünde.

Bu arada dip not olarak belirtelim. NBA 2K18’in PC ve Switch versiyonları için herhangi bir demo yayınlanmış değil. Muhtemelen 2K Sports, demo bazında bu platformları es geçecektir. Zira oyunun bu platformlardaki satış rakamları da pek parlak sayılmaz.

Tekrardan hatırlatalım, NBA 2K18 tüm platformlar için eş zamanlı olarak 19 Eylül’de raflardaki yerini alacak.