Klavye ve Koruma Kılıfı Bir Arada : Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Logitech UltrathinKBFolio Tab4 CarbonBlk BTY4

Tablet aksesuar portföyünü genişleten Logitech, ödüllü Logitech Ultrathin Keyboard Folio’yu Samsung Galaxy Tab 4 10.1’ye uyarladı.

En yeni teknoloji materyallerle tasarlanmış hafif ve ince bir koruma kılıfı olan Logitech Ultrathin Keyboard Folio, dahili Bluetooth klavye özellikleri, Android’e uygun kısa yollar ve tuş aralıkları ile hızlı ve konforlu yazma deneyimi sunuyor.

Logitech_UltrathinKBFolio_Tab4_CarbonBlk_BTY1

Logitech Ultrathin Keyboard Folio’nun klavyesi iyi yerleştirilmiş tuşlarının yanı sıra Android kısayol tuşları ile kolaylık sağlarken, tanıdık, hızlı ve doğru bir yazma deneyimi sunmaktadır. Yazı yazarken dikey, dosyalara bakarken yatay olmak üzere iki uygun pozisyon sunan Ultrathin, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 ile deneyiminizi zenginleştirecek.

Tabletinizin ön ve arka yüzeyini darbelerden çiziklerden ve düşmelerden korumak için su geçirmez ve dayanıklı materyallerden üretilen Logitech Ultrathin Keyboard Folio, güvenlik kilidi sayesinde Samsung Galaxy Tab 4 10.1’inizi güvenli bir şekilde korumanızı sağlıyor, ayrıca kolayca folyodan çıkarılıp yerleştirilebiliyor.

Sosyal Ağlardan Sosyal Ticaret