MSI CEO’su Charles Chiang vefat etti

Charles Chiang

MSI CEO’su Charles Chiang bugün hayatını kaybetti. 56 yaşında olan MSI CEO’su maalesef ki trajik bir olay sonrası hayat gözlerini yumdu.

Teknoloji dünyası bugün yasta. Tayvanlı teknoloji devi MSI’ın CEO pozisyonunda görev alan 56 yaşındaki deneyimli isimli Charles Chiang bugün hayata gözlerini yumdu. Liberty Times‘ın belirttiğine göre; CEO, Tayvan’ın Zhonghe bölgesindeki binanın 7. katından düşerek vefat etti.

Asus ROG Phone 3 için geri sayım başladı! 16 GB RAM’li Canavar yakında geliyor!

MSI temsilcisi, CEO’nun ölümü ile ilgili; “MSI genel müdürü ve icra kurulu başkanı Charles Chiang hayatını kaybetti. 20 yıldan fazla bir süredir MSI bünyesinde yer alan deneyimli isim şirkete çok önemli katkılarda bulundu. Katkıları çalışma arkadaşları tarafından takdir edildi. CEO, MSI ailesinde saygı duyulan bir liderdi. Hepimiz çok üzgünüz ve yastayız. Ekip olarak CEO’yu çok özleyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Charles Chiang

Açıklamalara göre; CEO düşmenin ardından kafasına aldığı darbeler sonucu feci şekilde can verdi. Ancak CEO’nun nasıl düştüğü ise hala açıklanmadı. Polis ise olayın bir cinayet mi yoksa talihsiz bir kaza mı olduğunu araştırıyor.

1991 yılında MSI bünyesine katılan CEO, 2010 yılında şirketin masaüstü platformlarından sorumlu olmuştu. 2019 yılında CEO pozisyonuna getirilen isim maalesef ki sadece 1 yıl sonra hayatını kaybetti.

MSI’ın yaşadığı bu üzücü olayın ardından yeni bir CEO belirlemesi bekleniyor. Muhtemelen 1-2 hafta içerisinde firmadan yeni CEO duyurusu gelir.