Mount & Blade II Bannerlord için DLSS güncellemesi yoldu

Mount & Blade II: Bannerlord

Nvidia, FPS artışı sunacak olan Mount & Blade II Bannerlord için DLSS güncellemesini duyurdu. Çok yakında M&B II’nin performası artacak.

Türk firma olan TaleWorlds Entertainment’ın popüler ortaçağ savaş simülatörü ve rol yapma oyunu Mount & Blade II Bannerlord, oyuncuların Kalradya kıtasını keşfetmelerine, baskın yapmalarına ve yol boyunca dostlar ve düşmanlar edinmelerine olanak tanıyor. Milyonlarca oyuncu zaten oyunu oynamış ve oyun tüm dünyada beğeni toplamıştı.

Erken Erişim sürecinde olan oyun sürekli güncellemeler ile oyundaki hataları gidermiş ve yeni özellikleri oyuna dahil etmişti. Şimdi ise bir yenilik de Nvidia cephesinden geliyor.

Bannerlord, bu ay yeni bir güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte NVIDIA DLSS özelliğine sahip olacak ve performansı 4K’da yüzde 50’ye kadar hızlandıracak. Oyuncuların tüm GeForce RTX GPU’larında 60’tan fazla FPS’ye ulaşmasına olanak tanılacak.

Mount & Blade II Bannerlord

DLSS, oyunun kuşatma motorları, süvariler ve tam kale saldırıları içeren devasa, performans yoğun çok oyunculu savaşlarında özellikle faydalı olacak. Bu nedenle, tüm GeForce RTX oyuncularının mümkün olan en iyi M&B II: Bannerlord deneyimi için DLSS’yi etkinleştirmelerini öneriyoruz.

AMD Radeon RX 6000 Nvidia RTX 30 ailesine rakip oldu!

Yapay zeka, oyun içi fizik ve animasyon simülasyonundan gerçek zamanlı görüntü oluşturma ve yapay zeka destekli yayın özelliklerine, oyunlarda devrim yaratıyor. Deep Learning Super Sampling (DLSS – Derin Öğrenme Süper Örnekleme) ile NVIDIA, yapay zeka tabanlı süper çözünürlük aracılığıyla gerçek zamanlı görüntü oluşturmayı yeniden oluşturuyor ve performans artışları sunuyor.