Moto G32 fiyatı ile şaşırttı!

Moto G32 fiyatı

Çin merkezli teknoloji devi Motorola, uygun fiyatlı akıllı telefonlar kervanına yeni bir model daha ilave etti.

Moto G32 fiyatı ile şaşırttı! Motorola için bu sene işler son derece iyi gidiyor diyebiliriz. Bugüne kadar pek çok yeni akıllı telefon modelini tanıtan Çin merkezli teknoloji şirketi, bombaları ise Ağustos ayı içerisinde patlatacak. Eğer sızıntılar doğruysa, önümüzdeki ayın başında biri katlanabilir akıllı telefon olmak üzere 2 yeni amiral gemisi modelini tanıtacak olan şirket, o zamana kadar da boş durmak niyetinde değil.

Moto G32 fiyatı

Motorola tarafından bugün tanıtılan yeni Moto G32 modeline baktığımız zaman, bu cihazın gerek özellikleri gerekse de fiyatı ile tam bir bütçe dostu akıllı telefon modeli olduğunu görüyoruz. Ön yüzeyinde 6,5 inç büyüklüğe ve Full HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekranı bulunan telefonun üst kısmında ise 16MP’lik bir selfie kamerası dikkat çekiyor. Telefonun arka yüzeyinde yer alan 50MP + 8MP + 2MP’lik kamera kurulumu ise, bu seviye bir model için fazlasıyla yeterli gibi görünüyor.

Moto G32 fiyatı ile şaşırttı!

Moto G32 fiyatı

Motorola Moto G32 gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alacak. Grafik işlemcisi olarak Adreno 610’un tercih edildiği cihaz, 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Elektriksel gücünü 5000mAh’lık bataryasından alan Motorola Moto G32’de ayrıca TurboPower olarak adlandırılan 30W hızlı şarj teknolojisi bulunuyor.

Moto G32 fiyatı

İlk etapta Avrupa’da satışa sunulması beklenen Motorola Moto G32’nin satış fiyatı ise 210 Euro’dan başlayacak.

Huawei MatePad Pro 11 tanıtıldı