Mortal Kombat 11 karakter listesi belli olmaya başladı!

Mortal Kombat 11 karakter listesi

Mortal Kombat 11 karakter listesi bugün sızan Steam başarı listesi ile belli olmaya başladı. Mortal Kombat 11 ilk etapta dolu dolu karakterler ile gelecek gibi görünüyor.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Warner Bros.’un üstlendiği Mortal Kombat 11, 23 Nisan 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun, ilerleyen dönemlerde de Nintendo Switch‘e gelecek. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, Mortal Kombat 11’de yer alacak karakterler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Sekiro Shadows Die Twice sistem gereksinimleri belli oldu

Bugün sızan Steam başarı listesi Mortal Kombat 11 karakterleri hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Görünüşe göre Ed Boon, MK 11’de karakterlere oldukça fazla yer verecek. Tabii oyuna MK X’da olduğu gibi DLC’ler ile yeni karakterler de eklenecektir.

Mortal Kombat 11 karakter listesi

KodKarakterKodKarakter
BAR
Baraka
KOL
Bilinmiyor
CAS
Cassie Cage
KOT
Kotal Kahn
CET
Bilinmiyor
KUN
Kung Lao veya Kung Jin
DVO
D’Vorah
LIU
Liu Kang
ERR
Erron Black
RAI
Raiden
FRO
Frost
SCO
Scorpion
JAC
Jacqui Briggs
SKA
Skarlet
JAD
Jade
SON
Sonya Blade
KAB
Kabal
SUB
Sub-Zero
KAN
Kano
TER
Bilinmiyor

 

Mortal Kombat 11’de gözünüze çarptığı gibi efsanevi kötü karakter Goro yer almıyor. Muhtemelen Goro oyun çıktıktan kısa süre sonra oyuna eklenecektir. Sizin MK 11’de görmek istediğiniz bir karakter var mı? Yorumlarda gelin tartışalım.


Yorumlar kapatıldı.