Mobil Dünya Kongresi’ne sayılı günler kaldı!

Mobil Dünya Kongresine sayılı günler kaldı

Mobil Dünya Kongresi’ne sayılı günler kala, teknoloji firmaları hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Bir Mobil Dünya Kongresi (MWC) daha kapıya dayandı. Mobil dünyasına ilişkin son gelişmelerin sunulacağı teknolojiler 22 – 25 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler ile karşımıza çıkacak.

Mobil Dünya Kongresi’ne sayılı günler kala, teknoloji firmaları hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Bir Mobil Dünya Kongresi (MWC) daha kapıya dayandı. Mobil dünyasına ilişkin son gelişmelerin sunulacağı teknolojiler 22 – 25 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler ile karşımıza çıkacak. Dünya devi birçok üretici firmanın yeni nesil teknolojilerle donattığı ürünleri kullanıcıların beğenisine sunacağı MWC 2016 bu yıl heyecanla bekleniyor.

MWC 2016, 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren kapılarını misafirlerine açacak. Ancak basın etkinlikleri için üreticiler 21 Şubat itibariyle çalışmalarına başlayacaklar. Düzenlenecek etkinlikler arasında şüphesiz en çok merak uyandıranı Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ve LG G5 olacak. Bununla beraber Nokia’nın saatler öncesinde paylaştığı ‘Şimdiye kadar görebileceğiniz en büyük şey’ sloganlı videosu ile oldukça merak uyandırmıştı.

[wpdevart_youtube]ko49-LCtTmY[/wpdevart_youtube]

Samsung, LG, Huawei, Sony, Microsoft, HTC ve daha onlarca firmanın MWC 2016’da son teknoloji ürünleri ile yer alacağı biliniyor.Barselona’da düzenlenecek olan etkinlikleri yakından takip ederek gelişmelerden sizleride haberdar edeceğiz.

Firewatch inceleme puanları!