Anonymous üyesi, yatı batınca yakalandı

anonymous 2

FBI’ın uzun süredir aradığı, hacker grubu Anonymous’un bir üyesi, Karayipler’de yatıyla zor durumda kalıp yardım çağırınca, yakayı ele verdi.

Anonymous’un Boston’daki bir hastaneye dijital saldırıda bulunması üzerine FBI’ın başlattığı soruşturmada ismine ulaşılan ancak arandığını fark edince eşiyle birlikte 2014’te ortalıktan yok olan Martin Gottesfeld, o zamandan beri saklanmayı başarıyordu.

anonymous

İzine ulaşılamayan Martin Gottesfeld’ın nerede olduğu için Karayipler’de yaşanan bir fırtınadan sonra ortaya çıktı. Denizde yüksek dalgalarla boğuşan bir yatın yardım sinyali vermesi üzerine onları kurtarmaya giden Disney’in gezi gemisi, sahil güvenliğie kurtardıkları kişilerin bilgilerin geçince, 2014’ten beri aranan Martin Gottesfeld yakayı ele verdi.

Disney’in gemisi ile Miami’ye ulaşan Martin Gottesfeld limana indiğinde FBI tarafından tutuklandı. Boston’daki hastaneye yapılan DDos saldırısı hastanenin 300 bin dolarlık zarara uğramasına neden olmuştu. Bu olay aynı zamanda Anonymous’un üst düzey üyelerinin “ne kadar güzel” hayatlar yaşadığını da ortaya koymuş oldu.

Dünyanın ilk Termal Kameralı Telefonu: Caterpillar S60