Mobil Cihazların Yükselen Değeri – Apple !

iphone mobile

#İŞBİRLİĞİ

Mobil cihazların lider markası Apple, değer kazanmaya devam ediyor.

Mobil cihazların lider ismi Apple, tüm rakiplerini alt üst ediyor. Daimi olarak marka imajı ve güvenlik konusundaki paylaşımları ve hareketleri ile gündeme gelen Apple, rakiplerine aman vermiyor. Adeta sektör üzerinde yükselen değer olmaya ve bu konumda yükselmeye de doymuyor. Samsung, Sony, LG derken büyüyen ve büyümeye de devam eden bir sektör içerisinde tek başına köklü ve imajı son derece kuvvetli bir değer olan mobil cihazların lider markası Apple, şimdiler de geri bildirimlerden hayli memnun.

Uygulama marketlerinden, işletim sistemlerine hatta ve hatta donanımlarına kadar mobil ve teknoloji dünyasını bambaşka boyutlara taşımayı başaran Apple’ın önümüzdeki 20 yıl içerisinde Dünya’ya hükmeder bir güç haline dönüşeceği düşünülüyor. Kendiliğinden sürüş testleri, insansız hava aracı çalışmaları, mühendislik ve AR-GE faaliyetleri, iklim değişikliği gibi bir çok konuda çalışmalar yapmasına rağmen kulvarında da rekabeti elden düşürmüyor.apple-fbi

Mobil cihazların lider markası, teknolojinin ve güvenliğin haylaz çocuğu Apple, FBI‘a kafa tutan bir teknoloji devi olmakla da biliniyor. iPhone bir cihazın içerisindeki verileri FBI’a teslim etmeyerek gündemi hayli meşgul etmiş, kolluk kuvvetlerine dahi kafa tutmuş bir teknoloji markası.

Gelecek 20 yıl içerisinde de mobil cihazların Apple üzerinde hatta ve hatta onun tekelinde bulunabilir. Bu noktadan sonra hayatımızda herşey robotik faaliyetler ve Siri asistanlarından ibaret olabilir.

Meizu Pro 6 ortaya çıktı!