Mobil Cihazların Devrimi

mobil1

Mobil cihazlar çıktı çıkalı hayatımız daha da kolaylaştı sanki. Mobil cihazlarla gelen uygulamaları hepimiz aktif bir şekilde kullanıyoruz. Mesela bir navigasyon cihazının  nelere kadir olduğunu herkes bilir. Mobil uygulamalar sayesinde artık işlerimizi de, kafeden veya evden yapabileceğiz.

Bazı firmalar için zaman ve maliyet tasarrufu çok önemli. Daha çok kazanmak için bu iki hususa dikkat etmeleri gerek. Neyse ki şimdi hayatımızda mobil cihazlar var. Bunlar için geliştirilen uygulamaların hepsi hayatımıza bir yenilik katıyor. Citrix Mobility Mobil Platformu, her nerede olursanız olun, işinizi bulunduğunuz konumdan yönetebileceğiniz uygulamalar geliştiriyor. Bu uygulamalar sayesinde ofislerin tarihe karışacağı söyleniyor.

mobil

Yakın bir zaman içerisinde toplantıya katılıp sunum yapma gibi problemlerinde ortadan kalkacağı bir gerçek. Bunları sosyal aktiviteleriniz içerisinde yapabileceksiniz. Bu imkanları sunan mobil teknolojiler. Ancak daha kültürel açıdan firmalara yerleşmediği için aktif olarak kullanıldığı söylenemez. Ama kısa zaman sonra firmaların bu değişime ayak uydurmak zorunda kalacakları kesin gibi. Çünkü rakebette önde olabilmek için zaman ve maliyet tasarruflarına dikkat etmeliler. Mobil cihazların sunduğu pratik çözümlerden bu nedenle faydalanmalılar. Google Play ve AppStore içerisinde Citrix Mobility Mobil Platformunun sunduğu çözümler mevcut. Bu uygulamaların indirilme oranının da giderek arttığı belirtiliyor.