MIUI 13 yeni detaylarla gündem oldu: Yakında geliyor

Xiaomi 2

MIUI 13 yeni detaylarla birlikte kullanıcıların gündemine oturdu. Özellikle Android kullanıcıları bu yeni arayüz için çok fazla beklentiye girdi. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm ayrıntılara birlikte bakalım.

Xiaomi tarafından geliştirilen MIUI 13 yeni detaylarla kullanıcılara ulaşacak. Birçok kişi uygun fiyatlı akıllı telefon vermesi ile bilinen Xiaomi ile ilgili beklentiyi yüksek tuttu. Kullanıcıları tatmin etmeyi başaran şirket bu defa yeni bir arayüz için çalışıyor. MIUI 12.5 geliştirilmiş ve kararlı sürümleri ile piyasaya çıkış planı açıklamıştı.

Yapılan açıklamalarda Aralık ayı sonunda yeni sürümün tamamen kullanıcılarla buluşacağı söylendi. Şimdilik şirket Aralık ayı sonunu bekliyor. Bu tarihte yeni arayüzü kullanıcılarla buluşturacak.

MIUI 13 yeni detaylarla beğeni toplayacak

Xiaomi’nin grup şirketlerinden biri olan Redmi’nin genel müdürü Lu Weibing tarafından yapılan bir paylaşım herkesi meraklanırdı. Kendisi sadece kısa bir süre içerisinde yeni arayüzün tanıtılacağını söyledi.

MIUI 13 yeni detaylarla

Bu yeni arayüz hem Android 11 hem de Android 12 sürümlerinde kullanılabilecek. Şirketin CEO’su Lei Jun 2021 yılının sonlarında MIUI 13 tanıtımı yapılacağını söyledi. Animasyonlarda ve güvenlikte yeni geliştirmeler bu arayüz ile bizleri selamlayacak. MIUI 13 yeni detaylarla açıklığa kavuşuyor.

Xiaomi MIUI 13 hakkında yepyeni detaylar geldi: Android 12 bekleyenler üzülecek

Yapılan açıklamalarda 5G ve MIUI arayüzünün çok fazla güç tüketmesi vurgulandı. Konum servislerinin açık kalması şarjın bitmesine en az yüzde 18 katkıda bulunuyor. Uygulamalar ise yine çok fazla güç tüketen faktörler arasında yer alıyor. Kullanıcıların yeni arayüzde konum servislerini kapalı tutması şarjın uzun süre gitmesini sağlayacak. Peki siz bu yeni arayüz hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.