MIUI 13 yapısının detayları ortaya çıktı

MIUI 13 yapısının detayları ortaya çıktı

Xiaomi’nin mobil işletim sisteminin bir sonraki yinelemesinin Ağustos ortasında veya sonunda resmi hale gelmesi bekleniyor. Son birkaç gündür MIUI 13 hakkında daha fazla şey duymaya başladık.

Xiaomi sektörde eski bir marka olmasa da sağlam adımlarla adını kazıyan isimlerden oldu. Şirket teknolojik ürünlerinin yanı sıra kendini de sürekli geliştiriyor. Bugün, Xiaomi’nin MIUI 12 için geliştirme çalışmalarını sonlandırdığını ve MIUI 13 yapıları üzerinde çalışmaya başladığını söyleyen yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Diğer akıllı telefon üreticilerinin aksine, Xiaomi, muhtemelen belirli modeller için Android arayüzünün haftalık beta sürümlerini yayınlayan tek şirket. Bu nedenle, resmi olarak piyasaya sürülmeden önce yeni MIUI özelliklerinin yanı sıra yeni cihazlar hakkında da bilgi edinebiliyoruz.

MIUI 13 yapısının detayları ortaya çıktı

Xiaomiui’nin en son bulgularına göre, en son MIUI 12 yapısı bugün 21.7.5 yapı numarasıyla piyasaya sürülecek. Bunu yarın (7 Temmuz) 21.7.6 yapı numarasıyla başka bir sürümün takip etmesi bekleniyor. Yarın piyasaya sürüleceği söylenen MIUI Beta yapısı, MIUI 13’ün ilk yapısı olabilir. Önceki bilgilere göre Xiaomi, MIUI Açık Beta sürümlerini 7 Temmuz’dan 16 Temmuz’a kadar askıya almayı planlamıştı. Ancak bu raporların doğru olduğu ortaya çıkarsa, önümüzdeki günlerde MIUI 13 hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Siz MIUI yapı sürümünden neler bekliyorsunuz aşağıda yorumlarda bize yazabilirsiniz.

ABD şirketleri Rus hacker grubu karşısında çaresiz kaldı: Tarihin en büyük saldırılarından