Millenicom , Turkcell fiber altyapısını kullanacak

Millenicom 2

 

Alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom , ses getiren işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. Millenicom, sektördeki 12 yıllık tecrübesi ile Turkcell’in fiber altyapısını birleştirerek kullanıcılarıyla buluştu.

Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan, EWE Turkey Holding şirketlerinden Millenicom , Turkcell’in fiber altyapısını kullanmaya başladı.

Millenicom’un kullanmaya başlayacağı bu altyapı, bilgiyi ışık hızı ile aktaran fiber optik kablolar sayesinde veriyi internet kullanıcılarına geleneksel bağlantıya göre çok daha hızlı bir şekilde ulaştırabilecek. Bu anlaşmayla Millenicom, Turkcell’in fiber optik altyapısını kullanarak İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Samsun, Trabzon, Kayseri, Diyarbakır, Eskişehir ve Aydın’da ikamet edenlere fiber internet hizmeti sunacak.

Bu işbirliği ile ilgili Millenicom Genel Müdürü Meltem Şahin; “Kendimizi teknolojik yeniliklerle birlikte sürekli geliştiriyor ve altyapımızı güçlendiriyoruz. Yaptığımız yeni anlaşmayla Turkcell’in güçlü fiber altyapısını kullanarak müşterilerimize 15 ilde kaliteli fiber hizmeti vereceğiz. Bu kapsamda fiberde ilklerin öncüsü olan Turkcell ile işbirliği yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Millenicom olarak müşterilerimizin memnuniyeti için yeni işbirlikleri ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

millenicom

Millenicom ile yaptıkları işbirliğini değerlendiren Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan şunları söyledi:

“Turkcell olarak bir yandan evlere kadar gerçek fiber interneti götürürken bir yandan da şirketlere fiber altyapı hizmet sunuyoruz.  Bugüne kadar fiberde yaptığımız yatırımlarla sektörde yarattığımız değeri diğer oyuncularla da paylaşarak pazarın genişlemesine katkı sağlıyoruz. İşbirliği sayesinde Millenicom Turkcell’in fiber altyapısını tercih ederek müşterilerine ışık hızında kaliteli ve kesintisiz internetle buluşturabilecek. Şirketlere maliyet avantajı sağlayan bu tür işbirliklerini ülke kaynaklarının boş yere harcanmaması ve ülkemizdeki dijital açığın kapanması adına çok önemli buluyoruz.”

Millenicom’un Turkcell’in altyapısıyla sağladığı fiber internetten faydalanmak isteyen müşterileri, 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezinden ve www.doping.com.tr websitesinden başvurarak ücretsiz modem ve kurulum hizmeti ile fiber internetin hızından faydalanmaya başlayabilecek.

Peugeot 3008 Adının Hakkını Veriyor!