Migros iPhone 11 kampanyasında izdiham çıktı!

Migros iPhone 11

Migros iPhone 11 kampanyasında izdiham çıktı. Xiaomi’nin Türkiye’deki mağaza açılışından daha büyük kalabalık Migros’u bastı.

Türkiye’nin en büyük marketlerinden olan Migros, Black Friday için iPhone 11 satacağını açıklamıştı. Apple Store ve diğer perakende marketlerde 7.299 TL’ye satılan iPhone 11’i 5.999 TL’ye satacağını açıklayan Migros, tahminden kat ve kat daha fazla ilgi ile karşılaştı. O ilgi öylesine büyüktü ki, müşteriler Migros’u adeta bastı diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi’nin Türkiye’deki yeni mağazasının açılışı izdihamdan dolayı ertelenmişti. Aynı izdihamı şimdi de Migros yaşadı. Ekşi Sözlük’te paylaşılan video ile ortaya çıkan bu izdiham görüntülerinin Migros’un hangi şehirdeki ve bölgedeki mağazasına ait olduğu henüz bilinmiyor.

Telefonun fiyatını bir anda 1.300 TL indirir ve iPhone 11 gibi oldukça popüler bir telefon satarlarsa olacağı buydu aslında. Alım gücünün de düşmesi ve telefonun 5.999 TL’ye düşmesi bu izdihamın yaşanmasındaki en büyük neden.

Son olarak Migros yetkililerinin konu ile ilgili henüz açıklamasının bulunmadığını belirtelim. Black Friday kapsamında bir çok ürünün fiyatı neredeyse yarı yarıya düştü. Ancak bazı firmalar fiyatları şişirip sonra indirim yapmış gibi gösterebiliyor.

iPhone için WhatsApp yeni özellikler ile güncellendi

Örnek vermek gerekirse; Türkiye’nin ne büyük alışveriş sitelerinden bir tanesi, normalde 400 TL bandında satılan bir konsol oyununun fiyatını 999 TL’den 430 TL’ye düşmüş gibi gösterip satış gerçekleştirdi. Bu tip kurnazlıklara maruz kalmamak için önümüzdeki yılki Black Friday indiriminden 1-2 hafta önce almak istediğiniz ürünlerin fiyatlarını bir kenara not etmenizde fayda var.