Middle-earth: Shadow of Mordor Beklentileri Karşıladı mı?

Shadow Of Mordor Puanlari Aciklandi1

Sony PlayStation 4, PC ve Xbox One için hazırlanan ve Assassin’s Creed serisine benzer yapısıyla dikkat çeken Middle-earth: Shadow of Mordor, beklentileri karşılayacak nitelikte mi? Bunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

“Bir kuleye tırmanıyorum. Dahil olacak yepyeni etkinlikler ve harika maceralar var. Kendimi mide bulandırıcı yükseklikten aşağı bırakıyorum. Fizik ve zaman kanunlarının ötesindeyim. Kılıçlı, bir ork muhafızı var. Fazlasıyla dikkatsiz ve ganimetlerle ilgileniyor. Arkadan sessizce yaklaşıyorum ve boğazını kesiyorum.”

Öykü tanıdık geldi mi? Bu Assassin’s Creed’in ta kendisi dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak bahsettiğimiz öykü Assassin’s Creed’e değil: Middle-earth: Shadow of Mordor’a ait.

 Middle-earth: Shadow of Mordor için Tolkien evreninde geçen bir Assassin’s Creed diyebiliriz. Yapımda Talion adında bir kolcuyu kontrol ediyorsunuz. Lakin Talion yalnız değil. Vücudunu, bir hayaletle paylaşıyor. Desmond Miles ve DNA senkronizasyonunun fantastik bir sürümü.

2667648 0004

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Sahne tanıdık geldi mi?

Talion’un görünüşü Aragorn ve Faramir’i andırıyor. yani gerçek Batı Kanını, diğer bir deyişle Numeoran’ı… Hayaletimiz ise Legolas’a benzer yapısıyla dikkat çekiyor. İkisi lanetli bir büyüyle birleşmişler ve bundan kurtulmanın yolunu arıyorlar.

 Middle-earth: Shadow of Mordor’un grafikleri birinci sınıf. Kaplamalar üst seviye, animasyonlar Hollywood yapımı tadında. Müzikler ve sesler için profesyonel bir ekiple çalışılmış ve sizi, hemen havaya sokuyor.

Yapımda bir eksiklikten bahsedeceksek, kamera açılarından dem vurabilir.  Middle-earth: Shadow of Mordor, maalesef benzeri Assassin’s Creed gibi kamera açısı bug’lardan yana pek dertli.

 Middle-earth: Shadow of Mordor, mükemmel olmasa da çok başarılı olmaya namzet bir yapım. Gamespot ve IGN’den aldığı 9/10 gibi puanlar, bu gerçeği vurguluyor.

 The Evil Within’in Sistem Gereksinimleri Akıllılara Durgunluk Veriyor