Microsoft’tan Yeni Taşınabilir Şarj Aletleri

microsoft portable dual

Ünlü yazılım ve donanım firması Microsoft, üç adet yeni taşınabilir şarj aletini duyurdu. 5200 mAh, 9000 mAh ve 12.000 mAh kapasitelere sahip yeni Microsoft şarj aletlerinin detayları haberimizde.

Microsofts-Portable-Dual-chargers (1)

Akıllı telefonların şarj sorunu, çağımızın en önemli problemlerinden bir tanesi. Çoğu marka buna çözüm olarak taşınabilir şarj aletlerine yöneliyor. O firmalara bir yeni daha eklendi ve Microsoft yeni taşınabilir şarj aletlerini duyurdu. Microsoft Portable Dual adı altındaki ürün gamında üç adet birbirinden farklı kapasitede taşınabilir şarj aleti yer alıyor. 5200 mAh, 9000 mAh ve 12.000 mAh kapasiteye sahip şarj aletlerinin fiyatları uygun sayılabilecek seviyede. Microsoft, yeni taşınabilir şarj aletlerinin kalitesine vurgu yapıyor.

5200 mAh kapasiteye sahip olan model 35 Dolar, 9000 mAh kapasiteye sahip olan model 45 Dolar ve 12.000 mAh kapasiteye sahip olan model ise 55 Dolar olarak satışa çıkacak. Taşınabilir şarj aletlerinin hepsi aynı anda iki farklı mobil cihazı şarj edebiliyor. %100 kapasiteyle dolu olarak bıraktığınızda 3 ayın sonunda kapasiteleri sadece %80’e iniyor. Microsoft Portable Dual taşınabilir şarj aletleri üzerlerindeki LED ışıklar yardımıyla şarj seviyesi hakkında bilgi veriyor. 2014 yılında Microsoft yine taşınabilir şarj aleti duyurmuştu ancak bu seferki modeller daha uygun fiyatlı.

Facebook Messenger Rekor Kırdı!