Asus’tan taşınabilir şarj cihazı ZenPower

asus zenfone1

ASUS akıllı telefonların şarj problemini çözmek için ZenPower isimli taşınabilir şarj cihazını tanıttı. 10.050 mAh kapasiteye sahip ve tek dolumda 3 kez telefon şarj edebilen ASUS ZenPower, ASUS E-shop’un açılışına özel oalrak 59 TL’lik fiyatıyla satışa sunuldu.

asus-zenfone[1]

Kredi kartı boyutunda, 10.050 mAh kapasiteli ve adaptör kadar hızlı

Yalnızca 215 gram ağırlığında ve 22mm kalınlığındaki ASUS ZenPower yalnızca bir kredi kartı boyutunda. 10050mAh kapasitesi ve iOS’tan Android’e tüm işletim sistemlerine uyumluluğuyla, gün boyunca sürekli seyahat eden kullanıcıların kurtarıcısı olacak. ASUS ZenPower, 2.4A çıkış özelliği sayesinde, akıllı telefonları orijinal bir adaptör kadar hızlı şarj ediyor. ASUS’a özel PowerSafe teknolojisi ise, sıcaklık, giriş ve çıkış voltaşları gibi değerleri anlık olarak kontrol ediyor ve kısa devreye karşı koruma sağlayarak kullanıcının, telefonunu en yüksek güvenlik derecesiyle şarj etmesini sağlıyor.

 Tek dolumda 3 kereden fazla şarj

6 saatlik bir dolumun ardından ortalama bir akıllı telefonu 3 kereden fazla şarj edebilen ZenPower, adeta avuca sığan bir güç santralı. Toplamda 5.000 kez tam kapasiteyle kullanılabilen ASUS ZenPower, 6 adet uluslararası güvenlik sertifikası ve 11 koruma katmanıyla kullanıcı ve cihaz güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor.

 

Piller Niçin Zaman İçinde Güç Kaybediyor?