Microsoft’tan İş Dünyasına Yönelik Akıllı Telefon

Microsoft telefon

Microsoft yöneticisi tarafından paylaşılan yeni detaylar, firmanın iş dünyasına yönelik yeni bir telefon üzerinde çalıştığını doğruladı. Bu telefonun Surface Phone olabileceği söyleniyor.

Akıllı telefon sayısını hızla arttıran Microsoft, geçtiğimiz günlerde de yeni amiral gemisi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’i piyasaya sürdü. Merakla beklenen bu telefonlar için hazırlıklarının sona ermesiyle birlikte, Microsoft yeni telefonlara odaklanmaya başlıyor. Bir yandan Windows 10 Mobile’ın çıkışı için hazırlanan Amerikalı teknoloji devi, bir yandan da iş dünyası için yeni bir akıllı telefon hazırlıyor.

Microsoft_telefon

Şimdilik Surface Phone olarak anılan bu telefonun kullanıcılara neler sunacağı tam olarak bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yeni telefon hakkında konuşan Microsoft CFO’su Amy Hood’un açıklamaları, telefonun iş dünyasına yönelik bir cihaz olacağını gösteriyor.

Hood’un bu sözleri, Surface Phone’un ilk ortaya çıktığında iddia edildiği gibi amiral gemisi bir akıllı telefon olmayacağını neredeyse kanıtladı. İş dünyası için hazırlandığı dışında hakkında pek bir şey bilinmeyen Surface Phone, 2016 yılının ilk yarısında satışa sunulacak.

HTC One M9s Resmi Olarak Tanıtıldı