Microsoft, Windows 10S’te Sona Yaklaştı

windows 10 s 100720581 orig

Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft piyasaya çıkarmaya hazırladığı yeni yazılımı Windows 10S üzerindeki son çalışmalarına hız verdi.

1975 yılından beri yazılım platformunda bayrak taşıyıcısı olan Amerika merkezli Microsoft, gündemi takip ediyor, kullanıcılarının isteklerini önemsiyor ve onlar için en iyi olanı hazırlıyor. Ve şirket Windows 10S ’i kullanıcılarının karşısına bir önceki yazılımı Windows 10’un varyantı olarak çıkaracak. Yani Windows Mağazalarındaki uygulamaları kullanarak hızlı ve güvenli bir çalışma imkanı sunacak.

Yazılımın eğitim alanında öğretmen ve öğrencilere en iyi deneyimleri sunabilmesi için her şeyin kusursuz olması hedefleniyor. Şirketin geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda da bahsettiği gibi, Windows 10S’i okullarda daha yaygın hale getirmek istiyorlar.

Microsoft 10S sürümünü hemen çıkarmak için hazır değil henüz yazılımla ilgili güncelleştirme aracı hazırlıyor, fakat MSDN abonesi olan her kullanıcı geliştirilmekte olan bu yeni yazılımı hemen indirebilir ve deneyebilir.

Şirket işini ve kullanıcılarını ciddiye alıyor ve tüm dünyada interaktif eğitim konusuna bambaşka bir boyut getirmeye hazırlanıyor.