Microsoft Surface Laptop Go artık daha güçlü: Yeni güncelleme aldı

Microsoft, Windows için OneNote uygulamalarını birleştirecek

Microsoft Surface Laptop Go eskisinden çok daha güçlü olacak. Cihazın hem kararlılığı hem de diğer başka detayları ile ilgili bir güncelleme geldi. Hadi gelin hem bu güncellemeye hem de ayrıntılara birlikte göz atalım.

En çok tercih edilen cihazlar içerisinde yer alan Microsoft Surface Laptop Go pil ömrü bakımından bazı problemler yaratıyordu. Bu problemin önüne geçmek isteyen şirket önemli bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile birlikte Windows 11 için pil ömrünü arttıran özellik devreye girdi.

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre son güncelleme ile birlikte hata kontrolü ele alındı. Cihazın kararlılığı iyileştirilerek performansı artırıldı. Bunların tamamı yazılımsal güncellemelerden oluşuyor. Güncelleme ile birlikte cihazın çok daha iyi bir performansa sahip olması bekleniyor.

Microsoft Surface Laptop Go kararlı sürüm

Microsoft tarafından geliştirilen bu cihazda grafik kararlılığı ön plana çıkıyor. Intel ekran sürücüsü ile bu grafik kararlılığının desteklendiği söylenebilir. Cihaza gelen güncelleme kolay bir şekilde uygulanabiliyor. Ayarlar içerisinde yer alan güncelleme ve güvenlik aracılığı ile windows güncelleme seçeneğinden bu işlemi başlatabilirsiniz.

Microsoft Surface Laptop Go

Bazen kullanıcılar windows update üzerinden bu güncellemeyi alamıyor. Böyle durumlarda bağımsız üretici yazılımı güncellemesi ve sürümler dosyası şirketin kendi ana sayfasında yer alıyor. Buradan indirerek hızlı bir şekilde kararlı sürüme geçebilirsiniz. Böylece hem pil ömrü uzar hem de cihazınız daha kararlı hale gelir. Microsoft Surface Laptop kullanımı artık daha keyifli olacak gibi görünüyor.

Microsoft, yaptığı Windows 11 değişikliklerini tersine çeviriyor

Microsoft tarafından geliştirilen Windows 11 ile ilgili de yeni bazı güncellemelerin gelmesi bekleniyor. Peki siz Microsoft ve uygulanan güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.