Microsoft Surface Book 2 için donanım dopingi!

Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2 modeli bugün sürpriz bir şekilde donanım alanında yenilendi. Yeni Microsoft Surface Book 2 özellikleri ve fiyatıı hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor.

Microsoft, geçtiğimiz yıllarda Apple gibi kendi yazılımını kendi donanımı ile birleştirmek için Surface Book modellerini tanıtmıştı. Ülkemizde satışa sunulmayan Surface serisine en son Book 2 modeli eklenmiş ve Microsoft’tan uzun süredir ses seda çıkmaz olmuştu. Bu süreçte Microsoft karşımıza büyük bir sürprizle çıkarak Surface Book 2 modelinin özelliklerini güncelledi.

Microsoft Surface Book 2 özellikleri neler?

13 inç büyüklüğündeki Surface Book 2, Intel’in 8. nesil dört çekirdekli 3.6 GHz’ye kadar çıkabilen i5-8350U işlemcisi eklendi. 8. nesilin eklenmesinin ardından 7. nesil işlemciye sahip olan Surface Book 2’nin fiyatı da 1.299 dolara kadar düştü.

Windows 10 güncellemesi ile oyun performansı düşüyor!

RAM konusunda Microsoft bir iyileştirme yapmadı ve bilgisayarında yine başlangıç olarak 8 GB RAM ve 256 GB depolamaya yer verdi. 1.449 dolar fiyat etiketine sahip olan yeni Surface Book 2’de Intel HD Graphics 620 yer alıyor. Eğer bu modelin Intel i7 işlemciye sahip modelini alırsanız, Nvidia ekran kartı kullanabilirsiniz.

Microsoft Surface Book 2

Apple’ın MacBook modellerine rakip olması beklenen Surface Book 2 modeli, her ne kadar çoğu alanda başarılı olsa da Microsoft’un yüzünü güldürmedi. Umarız bu yıl tanıtılacak olan Surface 3 modelleri ile Microsoft şeytanın bacağını kırmayı başarır.