Microsoft Sanal Gerçeklik Cihazı Geliştiriyor!

Microsoft Sanal Gerceklik Cihazi Gelistiriyor

Ortalıkta dolaşan söylentilere göre Microsoft sanal gerçeklik başlığı üzerinde çalışmaya başlamış durumda.

Yazılım ve teknoloji devinin birçok şirketin olduğu gibi sanal gerçeklik cihazı üzerinde çalışmalara başladığı, hatta bazı geliştiricilere çoktan prototipler gönderilmiş bile.

Microsoft Sanal Gerceklik Cihazi Gelistiriyor!

TechRadar ve VR Focus aracılığıyla konuşan kaynaklar başlığın şimdiden bazı geliştiriciler de olduğu ve geliştirme sürecinde oldukça ileri bir seviyede olunduğu belirtiliyor. Ayrıca Digitimes tarafından yapılan habere göre söz konusu cihaz 2015 yılında seri üretime geçecek. Microsoft’un sanal gerçeklik cihazını E3 2015 veya GDC 2015 etkinliklerinden birinde tanıtacağı söyleniyor.

Digitimes tarafından yapılan haberde söz konusu sanal gerçeklik cihazının E3 2015 etkinliğinde tanıtılacağı belirtilirken, ilginç bir de bilgi veriliyor. Söylenene göre bu başlığı geliştiren ekip Surface tableti yapan ekipmiş.

Teknoloji devinin özellikle Xbox One üzerinde oldukça karmaşık sanal gerçeklik taslakları olduğu biliniyordu. Ancak günümüz teknolojisi o karmaşık yapıdaki işlemlere yetmemiş olacak ki cihazı seri üretime sokabilmek adına, Microsoft’un da sanal gerçeklik başlığından yana bir tercih yaptığı belirtiliyor.

Microsoft Sanal Gerceklik Cihazi Gelistiriyor!

Yazılım devinin ürünlerinden biri olan Kinect’te işin içine girince muhtemelen sesli komutlar ve hareket takibiyle beraber şuana kadar görülen yüksek seviye bir sanal gerçeklik deneyimi ile karşı karşıya kalacağız.

Facebook Genç Nüfusunu Kaybediyor!