Microsoft Game Pass Arkadaş ve Aile katmanı yayına giriyor

Microsoft Game Pass Arkadaş ve Aile katmanı yayına giriyor

Geçen hafta gelen bazı raporların ardından Microsoft, İrlanda’da Game Pass Friends & Family’yi tanıttı. Game Pass Ultimate’ın aynı avantajları dört kişinin paylaşmasına olanak tanıyan bir sistem. İşte detaylar.

Microsoft Game Pass paketi ile kullanıcılar için daha uygun bir sistem ortaya çıkacak. Bir orijninal fiyatın iki katından daha az bir ücret çıkacak ve her biri ayda sadece 4,40 € (4,40 $) ödeyecek. Daha da iyisi bu paket aile ile sınırlı olmayacak. Paket ile ilgili tek kısıtlama dört üyenin de aynı ülkede olması gerektiği.

Microsoft Game Pass Arkadaş ve Aile katmanı yayına giriyor

Şimdiye kadar özellik sadece iki ülkeye geldi, ancak bu yakında değişebilir. Microsoft, bir soru cevapta “Şu anda bu planı Kolombiya ve İrlanda Cumhuriyeti’nde uyguluyoruz. Gelecekteki ülkeler/bölgeler önümüzdeki aylarda eklenebilir,” diye belirtti.

Mevcut bir Game Pass Ultimate planına sahip bu ülkelerdeki kullanıcılar, kalan günlerinin temelde fiyat farkına göre eşit olarak dağıtıldığını görecekler. Bu, 30 günlük Game Pass Ultimate için 18 günlük Game Pass Arkadaşları ve ailesi, 30 günlük Xbox Game Pass veya Live Gold ise 12 gün alacağınız anlamına geliyor. 30 günlük EA Play, 6 günlük Game Pass Friends & Family sağlayacak. ABD’de Xbox Game Pass veya PC Game Pass aylık 10 ABD Doları, Game Pass Ultimate ise çok oyunculu özelliklerle 15 ABD Dolar fiyatında. The Verge’e göre Game Pass Friends & Family’nin eyalet bazında yaklaşık 25 dolara veya kişi başına aylık 5 dolara mal olması muhtemel.

Nokia T21 tablet, ekran kalem desteği ile piyasaya sürülüyor