Microsoft BUILD 2015 Tarihlerini Açıkladı

Microsoft BUILD 2015 Tarihlerini Açıkladı

Microsoft BUILD 2015’in Nisan ayı sonunda düzenleneceğinin duyurulması, Windows 10’un Nisan ayında kullanıcılara sunulacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında resmi olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 10, şüphesiz son dönemin en ilgi çekici ürünleri arasında yer alıyor. Masaüstü cihazlara ilgiyi önemli ölçüde arttıran Windows 10‘un deneme sürümü olan Technical Preview şimdiden kullanıcılara sunulmuş ve Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre şimdiden 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış olsa da, işletim sisteminin son halinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmış değil.

BUILD_2015

Windows 10 için Microsoft tarafından resmi bir çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da, şu ana kadar ortaya çıkan söylentilerde işletim sisteminin Nisan ayında yayınlanabileceği iddia ediliyordu. Bu söylentiler şimdilik iddialardan ibaret olsa da, Microsoft tarafından yapılan yeni bir açıklama bu iddiaların doğruluk ihtimalini oldukça güçlendirdi.

Her yıl düzenlediği BUILD konferanslarıyla yeni ürünlerini görücüye çıkaran Microsoft, bugün yayınladığı açıklamayla Microsoft BUILD 2015’in 29 Nisan – 1 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu.

HTC 4 Telefonu İçin Android 5.0′ı Duyurdu