Mi TV 6, 48MP çift kameralı ilk TV olacak

x2 1

Yerleşik kameralı TV’ler bir süredir var olsa da, bu özellik henüz bir akım haline daha doğrusu bir alışkanlık haline henüz gelmedi. Mi TV 6 ile bu durum biraz değişebilir.

Yerleşik kamera, hareket kontrolü, yüz ve vücut tanıma gibi ekstra özelliklere ek olarak TV’lerde görüntülü görüşme yapılmasına olanak tanıyor. Samsung, Xiaomi ve Huawei yerleşik kameralı TV sunan üreticiler arasında yer alıyor, ancak hiçbiri iki kameralı bir model piyasaya sürmedi. Ancak bu, Xiaomi yeni nesil akıllı TV’si Mi TV 6’yı duyurduğunda değişecek.

Xiaomi, lansman tarihi yaklaştıkça yaklaşmakta olan amiral gemisi TV’nin temel özelliklerini ortaya koyuyor ve bugünün özelliği, Mi TV 6’nın çift kameraya sahip olacağı – özellikle bir TV için bir ilk olan 48MP çift kamera.

n3

Özelliği ortaya çıkaran posterin başlığı, ekstra kamera sensöründen yararlanacak “yeni bir etkileşimli moddan” bahseder. Hangi uygulamaların teknolojiden yararlanacağını söylemediler, ancak oyunların ve fitness uygulamalarının aralarında olacağını tahmin ediyoruz.

Mi TV 6, gerçekten etkileyici bir akıllı TV olacak şekilde tasarlanmış durumda. Şimdiye kadar, TV’nin uzamsal sesli 4.2.2 surround ses, 100W dahili hoparlör, Wi-Fi 6, iki HDM 2.1 bağlantı noktası, oyun oynarken ultra düşük gecikme için AMD FreeSync Premium ve bir ” Xbox İçin Tasarlandı” sertifikası yer alıyor.

Xiaomi ayrıca TV’nin ekranı için QLED Quantum Dot teknolojisini kullanacağını ve TV’nin ortam ışığına otomatik olarak ayarlanmasını sağlayan bir özellik olan Dolby Vision IQ’ya sahip olacağını da onayladı.

Mi TV 6 amiral gemisi TV’nin 28 Haziran’da Çin’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şu anda, Xiaomi’nin TV’yi diğer pazarlarda piyasaya sürmeyi planlayıp planlamadığını bilmiyoruz.

 

Galaxy Watch Active 4 tasarımı ortaya çıktı