Metal Gear Solid filmi yönetmeni, seriye bağlı kalmak istiyor

Metal Gear Solid filmi 2

Metal Gear Solid filmi yönetmeni Jordan Vogt-Roberts’in açıklamaları, Metal Gear Solid hayranları ve sinema sevenlerin yüreğine su serper cinsten.

Metal Gear Solid filmi bekleyenlere güzel bir haberimiz var. Video oyunları ve sinema, eğlence sektörünün en büyük aktörleri arasında yer alıyor. Yapımlar kimi zaman oyundan sinemaya, kimi zamansa sinemadan oyuna aktarılıyor. Üzülerek söylemek zorundayız ki; çoğu uyarlama başarısız oluyor. Herkesin beklentisi daha önce gördüğü yapımın, diğer platformda da başarılı olması.

Metal Gear Solid filmi
Konuya dönecek olursak birçok oyuncu tarafından bir sanat eseri olarak görülen Metal Gear Solid‘in filmi çekiliyor. MGS’nin yönetmenlik koltuğu Jordan Vogt-Roberts‘a emanet edilmiş durumda. Asıl sevindirici haber ise yönetmen Vogt-Roberts’ın yaptığı açıklamalar.

Metal Gear Solid filmi seriye sadık kalınarak yapılmalı

Jordan Vogt-Roberts, Collider‘a verdiği röportajda “Bu filmin büyük ve inanılmaz olduğunu düşünüyorum. Metal Gear Solid, video oyunlarında ufuk açan bir klasik. Film, seriye sadık kalınarak yapılmalı.” cümlelerini kurarak oyunseverlerin yüreğine su serpti.

Seriyle nasıl büyüdüğü hakkında da konuşan Vogt-Roberts, serinin köklerine sadık kalmasını sağlayarak “onurlandırılması” gerektiğine inanıyor.

Metal Gear Solid filmi ile ilgili herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak yönetmenin açıklamaları gerçeğe dönüşürse bir sanat eseri ile tanışabiliriz.

Galaxy S8’in farklı açıdan 4 fotoğrafı sızdırıldı!