Meizu M6 Note İki Farklı Versiyonla Geliyor

meizu m6 note

Çok yakında satışa çıkacak Meizu M6 Note iki farklı versiyonla geliyor. Snapdragon 625’li versiyondan sonra MediaTek kullanan yeni versiyon da ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Meizu çok yakında yeni amiral gemisi akıllı telefonunu satışa çıkaracak. Meizu M6 Note adını taşıyan telefon bir süredir çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkıyor. Telefon son olarak dün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench’te teste tabi tutulan telefon Snapdragon 625 yonga seti kullanıyordu. Daha önce gelen söylentilerde ise telefonun Helio P25 yonga seti kullanacağı söyleniyordu.

Geekbench tarafından paylaşılan son bilgiler Helio P25 söylentilerinin yanlış olduğunu düşündürdü. Ancak bugün gelen yeni bilgilere bakılırsa hem Helio P25 hem de Snapdragon 625 iddiaları aslında doğru. Çünkü Meizu yeni telefonunu iki farklı versiyonla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Helio P25’li versiyon 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile geliyor. Ayrıca Snapdragon 625’li versiyonda olduğu gibi 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip bir versiyonun daha çıkacağı söyleniyor.

Alcatel’in Yeni Telefonları Görüldü