Huawei IFA Reklamında Samsung’a Dokundurdu

huawei logoss

Huawei, çok yakında Berlin’de düzenlenecek IFA 2017 için bir reklam filmi yayınladı. Şirket bu videoda en önemli rakiplerinden Samsung’a dokundurmayı da ihmal etmedi.

Bildiğiniz gibi teknoloji dünyasının en önemli etkinliklerinden IFA önümüzdeki ayın başında Berlin’de düzenlenecek. Birçok yeni cihazın tanıtılacağı fuar için teknoloji devleri hazırlıklarını sürdürüyor. IFA için hazırlanan bu şirketlerden biri de Huawei. Çinli telefon üreticisi bugün, IFA’da düzenleyeceği etkinlik için bir tanıtım videosu yayınladı.

Şirket yayınladığı bu videoda Samsung’a laf sokmayı da ihmal etmedi. Samsung’un 23 Ağustos’ta resmen tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 için seçtiği “Do Bigger Things” (Daha Büyük Şeyler Yap) sloganına dokunduran şirket, kendi yayınladığı reklamda Bigger’ın üstünü çizip “Do What Matters” (Önemli Şeyler Yap) sloganını ön plana çıkardı.

Şirketin yayınladığı bu yeni reklama filmi Galaxy Note 8’e rakip olacak yeni bir telefonun IFA 2017’de tanıtılacağını düşündürdü. Ancak şirketin yeni telefonu Mate 10’u IFA’da tanıtmayacağı bir süredir biliniyor. Bu yüzden IFA’da tanıtılacak bu telefonun hangisi olacağı merak ediliyor.

Meizu M6 Note’un Yeni Görüntüleri Sızdırıldı