Meizu Blus Air tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blus Air 2

Çinli teknoloji şirketi Meizu tarafından tanıtılan ve Blus Air ismiyle satışa sunulan yeni kablosuz kulaklık modeli, özellikleriyle olduğu kadar tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Meizu Blus Air tasarımı ile dikkat çekiyor! Meizu Çin’in en önemli teknoloji markalarından birisi konumunda. Ancak ne var ki anakarada gayet iyi bir şekilde rekabet ettiği Xioami, Oppo gibi isimlerle küresel pazarda başa çıkabildiğini söylemek pek mümkün değil. Yine de şirketin çıkarttığı birçok ürünle adından fazlasıyla bahsettirdiğini söyleyelim ki şirketin piyasaya sürdüğü en yeni ürünü de yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Meizu Blus Air tasarımı

Çinli teknoloji şirketi tarafından tanıtılarak piyasaya sürülen ürün yeni bir kablosuz kulaklık modeli. Blus Air adı verilen yeni ürünün özelliklerine geçmeden önce en dikkat çeken tarafı olan tasarımına değinelim. Blus Air’e baktığımız zaman doğrudan gözümüzün önünde Apple AirPods 3 geliyor. Hatta öyle ki, bu iki kulaklığı belli bir uzaklıktan ayırt etmek bile oldukça güç olabilir. Meizu’nun bu benzerlikle neyi amaçladığını anlatmaya ise gerek yoktur diye düşünüyoruz.

Meizu Blus Air tasarımı

Meizu Blus Air tasarımı ile dikkat çekiyor!

Yeni kablosuz kulaklığın özelliklerine baktığımız zaman, ilk dikkat çeken şey uzun kullanım ömrü oluyor. Tek şarjla 6,5 saate kadar kullanım imkanı tanıyan yeni nesil kablosuz kulaklıklar, şarj kutusunun desteği sayesinde bu süreyi 25 saate çıkarıyor.

Meizu Blus Air tasarımı

İki kulaklık toplamının 8 gramın altında bir ağırlığının olması ise, oldukça hafif bir yapıda olduklarını gösteriyor.  IPX 5 koruması, Bluetooth 5,2 desteği ve ortam gürültüsünü engelleme özelliği gibi harici özellikler ile donatılan Blus Air şu an için sadece Çin’de satışa sunuldu. Yeni kablosuz kulaklığın Çin’deki satış fiyatı ise 24 dolar olarak açıklandı.

Voyager 1 uzay sondası NASA’ya tuhaf veriler gönderiyor