Mavi.com Yenilendi

Mavi.com

Mavi, online alışveriş sitesi mavi.com’un hem ara yüzünü hem de müşteri deneyimini yenileyerek “ Mavi.com yenilendi, şimdi sıra sende” söylemiyle ziyaretçileriyle buluşturdu.

Daha dinamik, daha kolay, daha renkli, daha ilham dolu yepyeni mavi.com’un kalbinde ise en kolay jean alışverişi Mavi’den yapılır iddiası yatıyor. Mavi’nin jean uzmanlığı ve sitedeki yeni uygulamalar aracılığıyla herkesin kendine en mükemmel şekilde uyan jean fit ve bedenlerini bulması şimdi çok daha kolay. Mavi.com, her bir ürünü daha da yakından tanıtarak, kullanıcının beğenilerini göz önünde bulunduran akıllı önerilerle pratik, hızlı, anlayan ve diyalog kuran bir müşteri deneyimi sunuyor.

Mavi.com

Herkesin Mavi’si: Yenilenen Mavi.com

Farklı yaşam tarzları, moda yaklaşımları ve vücut yapılarından herkes; Mavi.com’da kendisini yansıtan reyonları ve parçaları rahatça bulabilecek. Jean uzmanlığı, moda, kalite ve çeşitliliğin ön planda olduğu Mavi.com’un lansmanı için de birbirinden renkli isimler bir araya geldi. Cansu Akın, Damla Altun, Yasemin Öğün, Hailey Eylül Sani, Murathan Akın, Koray Cengiz ve Tom Vermolen’in yer aldığı özel çekimler Mavi.com, Mavi App ve Mavi sosyal medya hesaplarında önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Her bir isimle gerçekleştirilen keyifli ve özel sohbetlerde ise stilini nasıl tanımladıklarından jean’deki favori yıkamalarına, ev jean’lerinden içinde kendini en iyi hissettiği jean’e kadar birçok sorunun cevabı yer alıyor.

Şok! WhatsApp’a erişim yasaklanıyor!