Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Iron Man Olacak

samsung galalxy s6 vs s6 edge 6 970x646 c

Samsung-Marvel ortaklığında yeni bir gelişmeyi sizlerle paylaşacağız.

Geçen yıl imzalanan ortaklık kapsamında, Samsung yeni nesil amiral gemisi telefonlarını Iron Man kostümüne giydirmeye hazırlanıyor.

Iron Man temalı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, en geç Haziran ayında piyasada olacak. Söz konusu duyuru, Seul’de düzenlenen özel bir etkinlikte Avengers: Age of Ultron film çıkışında şirketin Pazarlama Sorumlusu Lee Young-Hee’den geldi. Lee Young-Hee ayrıca telefonların kırmızı renkte olacağını da ifade etti.

samsung-galalxy-s6-vs-s6-edge-6-970x646-c

Öte yandan geçen ay Samsung’un yine birçok farklı Avengers karakterini Galaxy S6’lara işleyeceği konuşulmuştu. Ancak Lee bu haberleri doğrulamadı.

Görünüşe bakılırsa Samsung ve Marvel hayranları şimdilik Iron Man’le yetinmek zorunda. Samsung-Marvel ortaklığı ilk meyvesini, Samsung’un Galaxy Tab S üyelerine üç aylık Marvel üyeliği hediye etmesi şeklinde vermişti.

Yine son Avengers filminde Galaxy S6 ve Tab S cihazlarının boy gösterdiğine şahit olduk. Iron Man temalı Galaxy S6 ve S6 edge’in çıkış tarihi veya tasarım detaylarına dair henüz bilgi yok ancak paylaşılan görsellerdeki hayran yapımı bir çizimden en azından tasarım konusunda bir fikir edinebiliriz.

Sony Xperia E3 İnceleme