Marvel Avengers Xbox Game Pass’e geldi!

xbox game pass 1

Square Enix tarafından geliştirilen Marvel Avengers oyunu sonunda Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Marvel Avengers Xbox Game Pass’e geldi! Square Enix imzalı Marvel Avengers oyunu sonunda Game Pass kütüphanesine eklendi. Aslında bir süredir bu oyunun Game Pass’e ekleneceğine dair dedikodular mevcuttu. Fakat tam tarih net olarak belli değildi. Nitekim oyun bugün itibariyle Game Pass’e eklendi.

Bilindiği üzere Game Pass hali hazırda Türkiye gibi oyun fiyatlarının pahalı olduğu ülkelerde kritik önem arz ediyor. Hali hazırda bir oyun almaya kalksanız bu oyunun fiyatının yaklaşık olarak 600 TL civarında olduğunu varsayabiliriz. Çünkü ülkemizde çıkan yeni nesil oyunların fiyatı ortalama olarak 600 TL civarında fiyatlardan satılıyor.

Marvel Avengers Xbox Game Pass’e geldi

Marvel Avengers Xbox Game Pass’e geldi!

Genele baktığımız zaman PC tarafındaki fiyatların biraz daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Fakat iş konsollara geldiğinde durum tamamen farklı bir renge bürünüyor.

İşte bu gibi durumlarda Game Pass tam bir kurtarıcı gibi karşımıza çıkıyor. Aylık olarak makul bir ücret karşılığında Game Pass’e abone olmak mümkün. Bu sayede 100’ün üzerinde oyunu da ücretsiz ve sınırsız olarak deneyimleyebiliyorsunuz.

Bu oyunlardan sonuncusu da Marvel Avengers olacak. Hali hazırda bu oyunu satın almaya kalksanız PS Store’da 359 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. Xbox tarafında da değişen bir şey yok. Lakin Game Pass ile aylık makul bir ücrete oyunu oynayıp bitirmeniz mümkün.

Honor rakip tanımıyor! Hedef zirve olabilir