Maroon 5 ve Pharrell iTunes Festivalinde

Maroon 5 ve Pharrell iTunes Festivalinde

Apple iTunes Festivali için Maroon 5 ve Pharrell Williams ile anlaştı. Londra’da düzenlenecek etkinlik iOS cihazlarla canlı izlenebilecek.

Apple’ın Londra’da düzenleyeceği 2014 iTunes festivali geçmiş etkinliklerde olduğu gibi iOS cihazlardan canlı olarak izlenebilecek. 100’ün üzerinde ülkeye ulaşacak olan yayınların Eylül ayının tamamını kapsayacak. 2014 iTunes festivali kapsamında 60’ın üzerinde konser Camden Roundhouse’da sahnelenecek.

itunes-festival

Festivalde sahneye çıkması kesinleşen sanatçılar arasında, Adam Levine ve Maroon 5, Happy şarkısıyla son dönemin gözde ismi Pharrell Williams, Kylie Minogue, Blondie, Chrissie Hynde ve Robert Plant yer alıyor. Festivalin iTunes Radio ya da Beats Music üzerinden de yayınlanacağına dair spekülasyonlar mevcut. Apple’ın etkinliği Beats Music üzerinden yayınlamaya sıcak bakmadığı biliniyor. Beats Audio geçtiğimiz günlerde Apple tarafından satın alınmıştı. Ancak anlaşma tam olarak sonuçlanmış ve Beats Audio, Apple’a devredilmiş değil.  Beats Music’in sınırlı kapsama alanı ve yayım kapasitesi düşünüldüğünde, iTunes karşısında bu seçeneğin olma ihtimali oldukça düşük.

Dünyanın En İnce Akıllı Telefonu: Gionee GN9005