Markado Group Üç Yeni İnternet Girişimini Gruba Dahil Etti

Kadircan Erkiralp MarkadoGroupCEO

Türkiye e-ticaret sektörüne getirdiği yepyeni iş modeli sayesinde Türkiye’nin ilk online outlet merkezi markado.com’u hayata geçiren Markado Group, bünyesine 3 yeni internet girişimini bünyesine katarak büyümeye devam ediyor.    

Türkiye e-ticaret sektörüne getirdiği yenilikçi çözümler ve farklı iş modelleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Markado Group, bünyesine 3 yeni internet girişimini daha kattı. Deniz tutkunlarının vazgeçilmezi olan ve deniz üzerindeki tüm aktiviteleri tek platformda toplayan Bogaztaksi.com, açık arttırma usülü kullanıcılar arası alışveriş keyfi sunan Teklifborsasi.com ve kişiselleştirilmiş telefon kılıfı yaratmaya olanak veren Coverzz.com, bundan böyle Markado Group çatısı altında faaliyet gösterecek.

 Kadircan_Erkiralp MarkadoGroupCEO

Satın almalar hakkında konuşan Markado Group CEO’su Kadircan Erkıralp:” Markado Group’ta büyümeye geçtiğimiz Eylül ayında sanalreyonum.com’u bünyemize katarak başladık.

Grupfoni.com’u bünyemize katarak Markado Group’u büyütmeye devam ettik. Son olarak bogaztaksi.com, teklifborsasi.com ve coverzz.com’u da bünyemize dahil ederek e-ticaret sektöründe daha da güçleniyoruz. İlerleyen dönemlerde satın alma girişimlerimiz devam edecek. Halihazırda 17 farklı yeni girişim ve devralma proje üzerinde çalışıyoruz. 2015  yılı sonunda Markado Group çatısı altındaki faal girişim sayılarını 30’a çıkarmak istiyoruz. Lokasyon bazlı pazarlama portalımız oorda.com da mart ayı içerisinde faaliyete geçecek.“dedi.

Samsung ATIV SE Göründü