Mad Max: Furiosa’dan beklenen fragman geldi

Mad Max Furiosa

Uzun süredir heyecanla beklenen yeni Mad Max filmi Furiosa’dan ilk fragman yayınlandı. Film, sinemaseverlere çılgınca bir aksiyon vadediyor.

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road, sadece sevilen Mad Max serisini yeniden canlandırmakla kalmadı, aynı zamanda bugüne kadarki en başarılı işi olarak görüldü. Filmin gişedeki başarısı da bunu tasdikler nitelikteydi. Bu başarı, en başından beri planlanan devam filminin de önünü açtı. O günden sonra stüdyo ile yönetmen George Miller arasında yaşanan anlaşmazlık devam filmini geciktirdi ama neyse ki hepten iptal ettirmedi. Fury Road’un çıkışından beri heyecanla beklediğimiz devam filmi, nihayet önümüzdeki yıl izleyici ile buluşacak.

Mad Max: Furiosa (ya da yeni açıklanan adıyla Furiosa: A Mad Max Saga) için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden ilk fragman da yayınlandı. Yayınlanan bu ilk fragman, Mad Max: Fury Road’da olduğu gibi aksiyon dozu hiç bitmeyen, çılgınca bir Mad Max filminin bizi beklediğini gösteriyor.

mad max furiosa 2

Yeni Mad Max filmi, adından da anlaşılacağı üzere Mad Max: Fury Road’da Charlize Theron’un canlandırdığı Furiosa karakterine odaklanıyor. Ancak George Miller bu kez karakterin gençliğine odaklanmayı tercih ettiği için yeni filmde Furiosa’yı Fury Road’da olduğu gibi Charlize Theron değil, genç oyuncu Anya Taylor-Joy canlandırıyor. Ona Thor rolüyle tanıdığımız Chris Hemsworth eşlik ediyor.

Yayınlanan ilk fragmanıyla heyecanımızı daha da arttıran yeni Mad Max filmi, 24 Mayıs 2024’te vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

OnePlus 12 performans testinde rekor kırdı