macOS 10.13.5 yayınlandı!

macOS 10.13.5 1

Apple, iMac ve MacBook sahipleri için macOS 10.13.5 güncellemesini yayınladı. Yeni macOS güncellemesi ile iCloud Mesajlar şimdi de Mac’e geliyor.

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 11.4 güncellemesi ile karşımıza çıkmıştı. iOS 11.4 güncellemesi ile gelen iCloud Mesajlar özelliği sayesinde, iPhone ve iPad cihazları arasında mesajlar senkronize edilebiliyordu. Cupertinolu dev şimdi de bu özelliği Mac’e getiriyor.

iOS 11.4 güncellemesi yayınlandı!

Uzun süredir test aşamasında olan macOS 10.13.5 güncellemesini bugün herkesin beğenisine sunan Apple, iCloud Mesajlar özelliğini Mac modellerine getiriyor. Yaklaşık 2.10 GB büyüklüğündeki bu güncelleme ile sistemdeki hatalar düzeltiliyor ve performans iyileştirmeleri yapılıyor.

macOS 10.13.5 ile gelen yenilikler

Bu güncelleme, mesajları ilişikleriyle birlikte iCloud’da saklamanızı ve Mac’inizde yer açmanızı sağlayan iCloud Mesajlar özelliğini destekliyor. iCloud’daki Mesajlar’ı etkinleştirmek için Mesajlar’da Tercihler’e gidin, Hesaplar’ı tıklayın, sonra “iCloud’daki Mesajlar’ı Etkinleştir” seçeneğini seçin.

macOS 10.13.5

Yeni macOS güncellemesini; Mac App Store>Güncellemeler bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce açık uygulamaları kapatmanızı ve önemli verilerinizi yedeklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

iOS 11.4’te iCloud Mesajlar nasıl kullanılır?