Galaxy A8 2018 hoparlör sorunu ile karşı karşıya

Galaxy A8 2018

Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu Galaxy A8 2018, Şubat güncellemesi sonrasında hoparlör sorunları yaşamaya başladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Samsung’un orta segmentteki iddialı modellerinden biri olan Galaxy A8 2018 kısa süre önce satışa sunulmuştu. Açık konuşmak gerekirse, şimdiye kadar telefonu kullananlardan herhangi bir şikayet duymadık. Fakat telefon için yayınlanan son güncelleme sonrasında işler biraz değişti. Keza pek çok kullanıcı A8 2018’in bir dizi hoparlör problemiyle karşı karşıya kaldığı konusunda hemfikir.

Galaxy A8 2018 hoparlör sorunu can sıkıyor

Bilindiği üzere Samsung akıllı telefon modelleri için düzenli olarak güvenlik güncellemeleri yayınlıyor. Bu güncellemeler telefondaki güvenlik açıklarını gidermekle kalmıyor, bazı ufak tefek hataların da ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Elbette yayınlanan her güncelleme ile telefon daha stabil, daha sorunsuz bir hale kavuşacak diye bir kaide yok. Keza bazı zamanlarda yayınlanan güncellemeler, telefondaki bazı sistemlerin çalışması üzerinde olumsuz etkiler yapabiliyor. Aynı Galaxy A8 2018 için yayınlanan son güncelleme gibi.

Samsung’un A8 2018 için yayınladığı son güncelleme sonrası telefonda bazı hoparlör problemleri ortaya çıktığı rapor edildi. Bu sorun müzik dinlerken ya da telefonlar konuşurken ortaya çıkıyor. Ses ortada hiç bir sebep yokken kesilip, geliyor. İşin garip yanıysa, kulaklık kullanırken böyle bir problemin söz konusu olmaması.

Görünen o ki gelen son güncelleme hoparlör üzerinde bazı problemlerin ortaya çıkmasına neden olmuş. Samsung şimdilik konu hakkında net bir açıklama yapmış değil. Muhtemelen güncelleme temelli bu sorun kısa sürede ortadan kaldırılacaktır.

Xiaomi Mi 8 kamera performansıyla etkiledi